2024.04.17 | |||
Сургалт болох газар: Аймгийн Засаг даргын тамгын газар | |||
Хугацаа: 04.20-04.22 | |||
Зохион байгуулагч: Дундговио ногооруулъя хөтөлбөр | |||
Огноо | Хугацаа | Асуулга | Тайлбар |
4.2 | 08:30-09:00 | Бүртгэл | |
09:00-10:10 | Хөрсний бүтэц чанар, онцлог | Ким Сон Чоль | |
10:10-10:30 | Цайны завсарлага | ||
10:30-12:00 | Хөрсний шим тэжээл & бордоо | Ким Сон Чоль | |
12:00-13:00 | Үдийн хоол | ||
13:00-15:00 | Хөрсний PH-ийн ач холбогдол | Ким Сон Чоль | |
15:00-15:20 | Цайны завсарлага | ||
15:20-16:20 | Усалгааны технологи | Ким Сон Чоль | |
16:20-16:50 | Асуулт хариулт | Ким Сон Чоль | |
16:50-17:00 | Дурсгалын зураг | Н.Хорлоо | |
4.21 | 08:30-09:00 | Сургалтын бэлтгэл & Бүртгэл | |
09:00-10:10 | Суулгацын технологи | Ким Сон Чоль | |
10:10-10:30 | Цайны завсарлага | ||
10:30-12:00 | Суулгацын технологи | Ким Сон Чоль | |
12:00-13:00 | Үдийн хоол | ||
13:00-15:20 | Улаан лооль тариалах технологи | Ким Сон Чоль | |
15:20-15:20 | Цайны завсарлага | ||
15:20-16:30 | Улаан лооль тариалах технологи | Ким Сон Чоль | |
16:30-17:00 | Асуулт хариулт | Ким Сон Чоль | |
4.22 | 08:30-09:00 | Сургалтын бэлтгэл & Бүртгэл | |
09:00-10:10 | Өргөст хэмх тариалах технологи | ||
10:10-10:30 | Цайны завсарлага | ||
10:30-12:00 | Хортон өвчнөөс урдьчилан сэргийлэх арга | Ким Сон Чоль | |
12:00-13:00 | Үдийн хоол | ||
13:00-15:00 | Эрт тариалалтын технологи | Ким Сон Чоль | |
15:00-15:20 | Цайны завсарлага | ||
15:20-16:30 | Эрт тариалалтын технологи | Ким Сон Чоль | |
16:30-16:45 | Асуулт хариулт | Ким Сон Чоль | |
16:45-17:00 | Батламж гардуулах & Дурсгалын зураг | О.Ихэрцэцэг |
Дэлгэрэнгүй мэдээлэл авах эх сурвалж
Ой хариуцсан мэргэжилтэн Б.Цэрэнсугир
Утас: 88038798
Мэйл хаяг: Tserensugir@baigali.du.gov.mn